Veelgestelde Vragen

Waar en wanneer is het Dutch Model Event 2018?
Het Dutch Model Event 2018 venue zal later bekend worden gemaakt. 

Voor wie is het Dutch Model Event bedoeld?
Het Dutch Model Event is voor een ieder die model wil worden of al model is maar een extra zetje kan gebruiken. Er zijn modellenbureaus die op zoek zijn naar meisjes, jongens, vrouwen en mannen. Ook zijn er enkele castingbureau’s aanwezig die op zoek zijn naar kinderen. Als ouder of vriend of vriendin kan je ook goed mee naar het Dutch Model Event. Er is naast de kans om model te worden namelijk heel veel te zien. Zo zijn er verschillende modeshows en leuke stands waar veel te shoppen valt en dus voor een ieder een leuk dagje weg.

Zijn er bepaalde lengte eisen of eisen qua maten?
Iedereen mag naar het Dutch Model Event komen. Op het Dutch Model Event is altijd een brede variatie aan modellen en casting bureaus waardoor je niet alleen met maatje 34 en een minimum lengte wat aan het event hebt. Wij streven ernaar dat er castings en opdrachten zijn voor modellen in alle soorten en maten.

Is er een minimum leeftijd?
Er is geen minimum leeftijd om naar het Dutch Model Event te komen of mee te doen als model. Je kunt met elke leeftijd meedoen met alle activiteiten, het is juist erg goed om al jong enkele ervaringen op te doen en het Dutch Model Event is hier een erg goed event voor. Wel is het natuurlijk goed om als ouder mee te gaan zodat je zelf samen met je kind kunt bepalen wat voor in de toekomst al wel goed is en wat nog niet.

Wat doe ik aan naar het Dutch Model Event?
Wil jij model worden? Dan is het belangrijk om je zo goed mogelijk te laten zien aan de aanwezige scouts. De kleding die wij aanraden voor meisjes en vrouwen is een witte haltertop, een donkerblauwe skinny jeans en hakken. Het haar en make up liefst zo naturel mogelijk houden. De kleding die wij aanraden voor jongens en mannen is een witte haltertop en een strakke spijkerbroek.

Kan ik zonder een portfolio ook meedoen en model worden tijdens het Dutch Model Event?
Ja dat kan, het is geen probleem als je (nog) geen portfolio hebt. Er zijn tijdens het Dutch Model Event ook genoeg mogelijkheden tot het opbouwen van een portfolio. De eerste stap is al genomen als je hier de portfolioshoot boekt.

Wat zijn de tijden van de workshops tijdens het Dutch Model Event?

Workshops Dutch Model Event 2017

11.00 – 13.00 u Registratie Modellen voor Scoutronde
10.00 – 11.00 u Poseren voor de camera by Mark van Velsen
10.00 – 14.30 u Portfolioshoots en Beautyshoots 
11.00 – 13.30 u Catwalktraining by Reggie Henriquez

Voor elke workshop 10 minuten voor aanvang melden bij de informatiebalie vanaf hier zul je worden meegenomen naar de juiste ruimte. Let op : Voor de Portfolioshoot meld je je vanaf de begintijd bij de stand vanaf dan zul je worden ingedeeld. Je kleding voor deze shoot bepaal jezelf, aan te raden is om een haltertop te dragen en een skinnyjeans. 

Ik kom uit niet uit Nederland (Belgie) ben ik ook welkom op het Dutch Model Event?
Ja iedereen is welkom dus ook als je uit Belgie komt (of elk ander land) ben je van harte welkom op het Dutch Model Event.

model worden 9 model worden 8 model worden 7 
 
Het Dutch Model Event is het event als jij model wilt worden, meer dan 15 modellenbureaus, castingagency's en modellenworkshops.

Aanbieding

deze week

Contact met ons

Heb je een vraag?

Heb je een leuk idee?

Heb je een tip voor op de website?

Contact ons!