Modellen Scouts

 scoutteam 2016
 
estelli 1 dme 2 MODELS ROCK AGENCY Dutch Model Event model worden4 

Wij zjin erg trots op ons eigen Dutch Model Event scoutteam 2016. Ben jij gescout en benieuwd wie deze scout is?

Je leest het hier. 

 Vareen                                                               Floor                                                            Naomi
1 jhjb jhikhn 

Mijn naam is Vareen. Vorig jaar heb ik voor de speelfilm 'Wij' van Habbekrats (bekend van Pizzamafia)  hoofdrolspelers gescout en gecast. Ik kwam in een team van veel oudere mensen met veel meer ervaring, het was een hele uitdaging maar eigenlijk ontzettend leuk. Nu werk ik voor een filmproductie bedrijf en werk ik vooral achter de schermen. Het is fijn dat ik nog zo jong ben (18) en toch al zoveel ervaring heb. Ervaring op jonge leeftijd geeft je veel meer kansen en staat ook goed op je CV.

Ik ben Floor. Ik ben erg geinteresseerd in de modellen/fashion industrie. ik volg alle accounts zowat op social media. ik zou graag zelf ook model willen worden. Op dit moment ben ik een beetje mijn portfolio op aan het bouwen. Ik ben bezig met allerlei shoots en opdrachten om een zo uitgebreid mogelijk portfolio te krijgen. 

Hallo allemaal! Ik ben Naomi en ik ben een van de scouts voor dit jaar.  Ik ben 17 jaar oud ik kom uit de buurt van Rotterdam en ben nu al 1,5 jaar bezig met mode fotografie. Ik heb onder anderen gescout en gefotografeerd voor OMG Model Management en scout altijd zelf mijn eigen modellen. Ik ben dus altijd bezig en opzoek naar nieuwe talent! Ik vind het super tof om te mogen scouten voor het Dutch Model Event en ik hoop vele potentiële meiden en jongens te helpen op weg naar een mooie carrière!

 Gido                                                                Hilde                                                             Katrien
fggjb guyguyg lkjkn 

Ik ben Gido. Ik ben programma manager voor een tv producent. In 2009 heb ik de opleiding Tv presentatie gedaan in Hilversum. Naast het tv werk voor en achter ben ik ook model. Shows voor MuchachoMalo, Mister international Netherlands, Mister Avantgarde en de Afrikaanse fashion show mag ik mij in september klaar gaan maken voor een internationale catwalk show in Parijs. Mijn ervaring, motivatie, passie en wilskracht wil ik overbrengen aan nieuwe geïnspireerde aankomende modellen. Alleen de meest gemotiveerde modellen gaan de top halen. Elke ochtend als ik op sta heb ik maar een doel: Dream Believe Achieve.

Mijn naam is Hilde.  Afgestuurd aan de Vogue academie. In mijn werk als stylist kom ik vele modellen tegen, en vind het mooi hoe ieder model een sterk accent heeft wat eigen is.Karakter en uitstraling is een van de belangrijkste dingen waar ik op let. Zelf heb ik ook wat modellen werk gedaan, dit vond ik altijd fantastisch! Als ik zelf niet in de modewereld bezig ben, ben ik te vinden op het voetbalveld. 

Ik ben Katrien, een modebewuste, jonge vrouw, met als kinderdroom, model worden. Helaas was het niet voor me weggelegd "fashion-model" te worden. Wel heb ik al ervaring in de "missen-wereld". Ik heb in 2009 meegedaan aan Miss Mol België, in 2011 aan Miss Tractorpulling België en in 2015 aan Miss De Luxe België, waarvan ik de laatste heb gewonnen en dit jaar Miss de Luxe mag vertegenwoordigen. Dus nu wil ik alle jonge meiden en jongens de kans geven om hun kans te grijpen! Daarom, scouten! Ik zie het, voel het, bespeur het, wanneer ik een potentieel model zie. Dus ik ga er volop tegenaan om Dutch Model Event te promoten en prachtige mensen te scouten. 

 Demi                                                                   Natasja                                                       Ivy
kglikjn gkugbjkn hjbk 

Ik ben Demi en ik ben 17 jaar oud. Ik begin dit jaar aan een nieuwe opleiding genaamd Business 2HBO. Zelf heb ik dit jaar ook nog meegedaan aan Miss Teen of Drenthe en daarom ben ik nu ook heel erg blij dat ik dit jaar scout mag zijn van Dutch Model Event, zodat ik wat ik leuk vind toch door kan zetten!

Hallo! Mijn naam is Natasja (24), momenteel werkzaam in de pedagogisch hulpverlening en daarnaast volg ik een opleiding in de Human Resources met daarbij een specialisatie in conflicthantering/management. Ik begeleid en coach kinderen met diverse problematiek in het autisme spectrum. Surfen, dans en reizen is waar ik voor warm loop. Ik heb een passie voor reizen ontwikkeld en heb al veel prachtige plekken van de wereld mogen zien! 

We wonen in een mooi, cultureel land met ontzettend veel mooie mensen. Een land waar het gewoon al leuk is om 'random' mensen te kijken, of dit nu op een terrasje is met vrienden of op een leuk festival! En soms zie je er één lopen, die nét datgeen heeft waarvan jij denk: "Als je die achter een camera plaatst of in een prachtig setje op de catwalk laat schitteren, gaat er een wereld voor hem of haar open. Dat is nu exact de uitdaging die ik wil aangaan! Prachtige jonge mensen met een bijzondere verschijning en bovenal een prachtige uitstraling. Mensen die de uitdaging aan durven te gaan om een hele nieuwe spannende wereld te ontdekken! Namelijk: de fashion en modellenwereld! Ga jij die uitdaging met mij aan? 

Mijn naam is Ivy, ik ben 46 jaar en een trotse moeder van twee sportieve dochters. Ik ben fulltime werkzaam als HR adviseur bij een grote zorginstelling in Rotterdam. Mijn grootste hobby is basketbal en na jarenlang zelf te hebben gespeeld, hou ik me de laatste jaren meer bezig met trainen en coachen van jeugdteams waarin ook mijn kinderen spelen of hebben gespeeld. Vanwege mijn lengte (1.80) heb ik vroeger voor mijn buurmeisje die aan de mode-academie studeerde diverse modeshows gelopen. Het was meer hobby dan werk en op een dag werd ik geheel onverwachts tijdens een modeshow voor de kunstacademie gescout door een modellenbureau. Het leuke aan gescout worden is dat er blijkbaar iemand is die in al jouw onzekerheid als puber bepaalde eigenschappen in jou ziet, waardoor je voor een ander een voorbeeld mag zijn. En schoonheid zit in ons allemaal, je moet het alleen durven te laten zien.
 
 Gavin                                                               Esmee                                                          Lisa       .                                                 .
gavin esmee Dutch Model Event 
Mijn naam is Gavin, 17 jaar jong en kom uit Amsterdam. Zelf ben ik acteur en model en heb ik daar ook enig wat ervaring in. Nu ben ik een van de scouts om nieuw talent te ontdekken waar ik super veel zin in heb!
 
Hoi! Ik ben Esmée en ik ben uitgekozen als scout voor het Dutch Model Event, super leuk!!! Voor dit event ga ik opzoek naar de mooiste meisjes en jongens van Nederland om hen een kans te geven in de modellenwereld. Zelf ben ik drie keer naar het event geweest en heb hier veel ervaring opgedaan. Het eerste jaar heb ik de catwalk workshop gevolgd van Reggie Henriquez. Wat een topper is hij! De twee jaren daarna heb ik mee mogen lopen met de shows die gegeven worden door verschillende merken op het event. Naast deze gave ervaringen heb ik veel contacten overgehouden met wie ik nu nog steeds samenwerk! Al met al een aanrader om een grote stap binnen de modellenwereld te kunnen zetten! 
 
Hoi allemaal ! Ik zal mij even kort voorstellen, mijn naam is Lisa, ik ben 20 jaar en kom uit Almere. Mijn interesses liggen bij de modellenwereld, mensen scouten lijkt mij super leuk !
 
 Jantina                                                                 Sharina                                                    Naomie         .                                              
Dutch Model Event Dutch Model Event Dutch Model Event 
Mijn naam is Jantina. Ik ben spontaan, ik hou van reizen, muziek, dansen, fitness, tennis, shoppen, uitgaan, fashion en leuke dingen doen met vriendinnen. 
 
Hallo ik ben Sharina en ik ben al een paar jaar actief als model en actrice. 2 jaar geleden werd ikzelf ook gescout voor het dutch model event en sinds toen heb ik al meerdere shows gelopen en fotoshoots gedaan en vorig jaar zelfs de finale behaald van de missverkiezing 'miss beauty of the Netherlands, van Noord-Holland.
 
Ik ben Naomie, ben 25 jaar en kom uit Amsterdam. Dit jaar scout ik voor het Dutch Model Event. Sinds mijn veertiende heb ik mij verdiept in de modellenwereld. Op mijn 18e werd het echt serieus toen ik een modeshow had gewonnen. Ik werd vaak gevraagd voor photoshoots en modeshows en ben toen ook gescout voor Dutch Model Event. Jarenlang heb ik ervaring opgedaan en trust me het is hard werken maar super leuk! Ik heb in magazines gestaan en heb zelf meegedaan aan een Miss verkiezing. Dus jongens en meisjes, lijkt het jullie leuk en zijn jullie nieuwsgierig hoe het is om model te zijn? Kom naar scouting dag! Er is een hoop te beleven en wie weet staan wij samen on set voor een leuk modellen project! Xoxo 
 
Lena                                                                       Desi                                                            Imane .                                                 .
Dutch Model Event Dutch Model Event Dutch Model Event 
Hoi mijn naam is Helena en ben een zelfstandige personalshopper en Styliste. Zelf ben ik eigenaresse van Fortes Fashion. Naast mijn eigen onderneming in de fashion ben ik ambassadrice van het merk Blackswan Fashion. Ik heb gekozen om scout te zijn voor het Dutch Model Event, omdat ik potentiële modellen een kans wil geven om hun talenten te laten zien. Komende maanden zal ik in Rotterdam en omstreken volop gaan scouten voor het Dutch Model Event dat plaats vind in oktober.
 
 Hallo, mijn naam is Desi ik ben 25 jaar en op dit moment woonachtig in Tilburg. In 2012 heb ik mee gedaan aan een Miss Verkiezing namelijk, Queen of the Benelux! Ik had totaal geen ervaring hierin, maar toch won ik de verkiezing! In 2013 ben ik naar Thailand af gereisd om Nederlands te vertegenwoordigen tijdens de Internationale verkiezing Face of beauty. Hier behaalde ik de top 15! Inmiddels ben ik een helpende hand bij de verkiezing Miss Beauty of the netherlands.
In mijn dagelijkse leven werk ik parttime, ik ben een dierenliefhebber en hou van uiteten gaan, films kijken en lezen! Ook doe ik af en toe nog wat modellen werk. Nu mag ik voor het Dutch model event modellen gaan scouten. Ik hoop dat ik veel meiden blij kan maken door ze te scouten! 
 
 Ik zal mijn even voorstellen, Mijn naam is Imane, Ik ben 21 jaar oud en woonachtig in Woerden. Momenteel studeer ik de opleiding Human Resource Management aan de Hogeschool Rotterdam. Ik zit in het tweede leerjaar van de opleiding Human Resource Management. Naast het studeren exploiteer ik samen met mijn zakenpartner het beauty product genaamd 'ifoulki argan oil'. In 2015 heb ik zelf meegedaan aan Miss Beauty of Utrecht, Hierdoor ben ik een ervaring rijker geworden en ik heb er leuke contacten aan overgehouden. De fashion wereld heeft mijn interesse altijd gewekt en ik vind het geweldig om voor het Dutch Model Event modellen te gaan scouten. 
 
Ben jij ook aanwezig tijdens de 7e editie van het Dutch Model Event?! Koop hier jouw tickets!
 
Ik ben Floor Scheepers. (15 jaar oud en 1,76m lang) ik ben erg geinteresseerd in de modellen/fashion industrie. ik volg alle accounts zowat op social media. ik zou graag zelf ook model willen worden. Op dit moment ben ik een beetje mijn portfolio op aan het bouwen. Ik ben bezig met allerlei shoots en opdrachten om een zo uitgebreid mogelijk portfolio te krijgen. Ik ga zelf waarschijnlijk ook meedoen aan het event om te kijken of er mensen geinteresseerd in mij zijn.

Aanbieding

deze week

Contact met ons

Heb je een vraag?

Heb je een leuk idee?

Heb je een tip voor op de website?

Contact ons!