Modellen Scouts

 scoutteam 2017
 
estelli 1 goed 234 MODELS ROCK AGENCY Dutch Model Event model worden4 

Wij zjin erg trots op ons eigen Dutch Model Event scoutteam. Ben jij gescout en benieuwd wie deze scout is?

Je leest het hier!

 Eline                                                                Carmen                                                            Ivy
eline carmen hjbk 

Mijn naam is Eline. Ik ben 20 jaar en blij dat ik mij scout van het Dutch Model Event 2017 kan noemen.Zelf ben ik 3 jaar geleden in de mode/modellenwereld gestapt (ook begonnen met een mode-opleiding), en ik vind het geweldig. Naast alle mooie ervaringen natuurlijk ook minder leuke, maar ik heb er zo veel van geleerd. Je leert jezelf beter kennen, je leert werken met veel verschillende mensen, (alleen) reizen, jezelf redden, je maakt nieuwe vrienden en dan kan ik nog wel even doorgaan... Als jij denkt dat je geschikt ben voor modellenwerk, twijfel je nog of wil je het eens meemaken: Geef je gewoon op! Je hebt niets te verliezen, en wie weet.

Mijn naam is Carmen en ik ben 23 jaar en kom uit Zuidlaren. In het dagelijks leven ben ik kapster en maak ik veel babyspulletjes (zie Carmenmaakt op facebook). In 2012 heb ik meegedaan aan een missverkiezing "Queen of the North" en zo kwam ik een beetje in de modellenwereld terecht. Ik vind het superleuk om zelf als model opdrachten te doen maar vind het ook leuk om mensen te ontdekken voor de Dutch Model Event! Dussss lets go!

Mijn naam is Ivy, ik ben 46 jaar en een trotse moeder van twee sportieve dochters. Ik ben fulltime werkzaam als HR adviseur bij een grote zorginstelling in Rotterdam. Mijn grootste hobby is basketbal en na jarenlang zelf te hebben gespeeld, hou ik me de laatste jaren meer bezig met trainen en coachen van jeugdteams waarin ook mijn kinderen spelen of hebben gespeeld. Vanwege mijn lengte (1.80) heb ik vroeger voor mijn buurmeisje die aan de mode-academie studeerde diverse modeshows gelopen. Het was meer hobby dan werk en op een dag werd ik geheel onverwachts tijdens een modeshow voor de kunstacademie gescout door een modellenbureau. Het leuke aan gescout worden is dat er blijkbaar iemand is die in al jouw onzekerheid als puber bepaalde eigenschappen in jou ziet, waardoor je voor een ander een voorbeeld mag zijn. En schoonheid zit in ons allemaal, je moet het alleen durven te laten zien.

 Bob                                                                Milenka                                                           Nina en Maurice
4 IMG-20161211-WA0001 goed 234 

Mijn naam is Bob. Hallo toekomstige modellen! Ik ben Bob, 49 jaar en model fotograaf. Sinds bijna 5 jaar fotografeer ik professioneel wekelijks samen met een team op de mooiste plekken in heel Nederland en bij binnen locaties. Samen met jou prachtige portretten maken is mijn passie. Fotos met een verhaal. Dus bijzondere visagie, kleding en aparte locaties. In de stad maar ook een verlaten fabriek. Twijfel niet, geef je op als model, maak je model droom waar. Ik hoop je ook te zien de 29e!

Mijn naam is Milenka , ik ben 19 jaar oud. Eind 2015 ben ikzelf op het Dutch Model Event gescout voor Miss Beauty of the Netherlands.

Ik heb toen eerst meegedaan aan de provinciale verkiezing van Miss Beauty, en heb toen gewonnen en ben toen doorgegaan voor de landelijke finale. Daar ben ik 1st runner up (2e plaats) geworden, en tevens gekroond tot Miss Supranational Netherlands 2016, en met die titel op zak ben ik naar deze internationale verkiezing geweest. Daar heb ik Nederland voor het eerst in de geschiedenis van Supranational in de top 25 geplaatst (van de 86) landen. Omdat ik veel te danken heb aan het feit dat ikzelf gescout ben, en ik daardoor het afgelopen jaar hele leuke en mooie dingen heb mogen doen en meemaken, wil ik nu zelf graag leuke en mooie meiden en jongens scouten!

Mijn naam is Nina,Ik ben 15 jaar, zit nog op de middelbare school, werk in een restaurant, en ben model bij Only model management. Vorig jaar op het Dutch Model Event werd ik het gezicht van 2017 en zat ik bij de 6 meest gescoute modellen.

Ik ben Maurice. 

Gavin                                                               Esmee                                                          Lisa       .                                                 .
gavin esmee Dutch Model Event 
Mijn naam is Gavin, 17 jaar jong en kom uit Amsterdam. Zelf ben ik acteur en model en heb ik daar ook enig wat ervaring in. Nu ben ik een van de scouts om nieuw talent te ontdekken waar ik super veel zin in heb!
 
 
SCOUTTEAM 2016
 
 Vareen                                                               Floor                                                            Naomi
1 jhjb jhikhn 

Mijn naam is Vareen. Vorig jaar heb ik voor de speelfilm 'Wij' van Habbekrats (bekend van Pizzamafia)  hoofdrolspelers gescout en gecast. Ik kwam in een team van veel oudere mensen met veel meer ervaring, het was een hele uitdaging maar eigenlijk ontzettend leuk. Nu werk ik voor een filmproductie bedrijf en werk ik vooral achter de schermen. Het is fijn dat ik nog zo jong ben (18) en toch al zoveel ervaring heb. Ervaring op jonge leeftijd geeft je veel meer kansen en staat ook goed op je CV.

Ik ben Floor. Ik ben erg geinteresseerd in de modellen/fashion industrie. ik volg alle accounts zowat op social media. ik zou graag zelf ook model willen worden. Op dit moment ben ik een beetje mijn portfolio op aan het bouwen. Ik ben bezig met allerlei shoots en opdrachten om een zo uitgebreid mogelijk portfolio te krijgen. 

Hallo allemaal! Ik ben Naomi en ik ben een van de scouts voor dit jaar.  Ik ben 17 jaar oud ik kom uit de buurt van Rotterdam en ben nu al 1,5 jaar bezig met mode fotografie. Ik heb onder anderen gescout en gefotografeerd voor OMG Model Management en scout altijd zelf mijn eigen modellen. Ik ben dus altijd bezig en opzoek naar nieuwe talent! Ik vind het super tof om te mogen scouten voor het Dutch Model Event en ik hoop vele potentiële meiden en jongens te helpen op weg naar een mooie carrière!

 Gido                                                                Hilde                                                             Katrien
fggjb guyguyg lkjkn 

Ik ben Gido. Ik ben programma manager voor een tv producent. In 2009 heb ik de opleiding Tv presentatie gedaan in Hilversum. Naast het tv werk voor en achter ben ik ook model. Shows voor MuchachoMalo, Mister international Netherlands, Mister Avantgarde en de Afrikaanse fashion show mag ik mij in september klaar gaan maken voor een internationale catwalk show in Parijs. Mijn ervaring, motivatie, passie en wilskracht wil ik overbrengen aan nieuwe geïnspireerde aankomende modellen. Alleen de meest gemotiveerde modellen gaan de top halen. Elke ochtend als ik op sta heb ik maar een doel: Dream Believe Achieve.

Mijn naam is Hilde.  Afgestuurd aan de Vogue academie. In mijn werk als stylist kom ik vele modellen tegen, en vind het mooi hoe ieder model een sterk accent heeft wat eigen is.Karakter en uitstraling is een van de belangrijkste dingen waar ik op let. Zelf heb ik ook wat modellen werk gedaan, dit vond ik altijd fantastisch! Als ik zelf niet in de modewereld bezig ben, ben ik te vinden op het voetbalveld. 

Ik ben Katrien, een modebewuste, jonge vrouw, met als kinderdroom, model worden. Helaas was het niet voor me weggelegd "fashion-model" te worden. Wel heb ik al ervaring in de "missen-wereld". Ik heb in 2009 meegedaan aan Miss Mol België, in 2011 aan Miss Tractorpulling België en in 2015 aan Miss De Luxe België, waarvan ik de laatste heb gewonnen en dit jaar Miss de Luxe mag vertegenwoordigen. Dus nu wil ik alle jonge meiden en jongens de kans geven om hun kans te grijpen! Daarom, scouten! Ik zie het, voel het, bespeur het, wanneer ik een potentieel model zie. Dus ik ga er volop tegenaan om Dutch Model Event te promoten en prachtige mensen te scouten. 

 Demi                                                                   Natasja                                                       Ivy
kglikjn gkugbjkn hjbk 

Ik ben Demi en ik ben 17 jaar oud. Ik begin dit jaar aan een nieuwe opleiding genaamd Business 2HBO. Zelf heb ik dit jaar ook nog meegedaan aan Miss Teen of Drenthe en daarom ben ik nu ook heel erg blij dat ik dit jaar scout mag zijn van Dutch Model Event, zodat ik wat ik leuk vind toch door kan zetten!

Hallo! Mijn naam is Natasja (24), momenteel werkzaam in de pedagogisch hulpverlening en daarnaast volg ik een opleiding in de Human Resources met daarbij een specialisatie in conflicthantering/management. Ik begeleid en coach kinderen met diverse problematiek in het autisme spectrum. Surfen, dans en reizen is waar ik voor warm loop. Ik heb een passie voor reizen ontwikkeld en heb al veel prachtige plekken van de wereld mogen zien! 

We wonen in een mooi, cultureel land met ontzettend veel mooie mensen. Een land waar het gewoon al leuk is om 'random' mensen te kijken, of dit nu op een terrasje is met vrienden of op een leuk festival! En soms zie je er één lopen, die nét datgeen heeft waarvan jij denk: "Als je die achter een camera plaatst of in een prachtig setje op de catwalk laat schitteren, gaat er een wereld voor hem of haar open. Dat is nu exact de uitdaging die ik wil aangaan! Prachtige jonge mensen met een bijzondere verschijning en bovenal een prachtige uitstraling. Mensen die de uitdaging aan durven te gaan om een hele nieuwe spannende wereld te ontdekken! Namelijk: de fashion en modellenwereld! Ga jij die uitdaging met mij aan? 

Mijn naam is Ivy, ik ben 46 jaar en een trotse moeder van twee sportieve dochters. Ik ben fulltime werkzaam als HR adviseur bij een grote zorginstelling in Rotterdam. Mijn grootste hobby is basketbal en na jarenlang zelf te hebben gespeeld, hou ik me de laatste jaren meer bezig met trainen en coachen van jeugdteams waarin ook mijn kinderen spelen of hebben gespeeld. Vanwege mijn lengte (1.80) heb ik vroeger voor mijn buurmeisje die aan de mode-academie studeerde diverse modeshows gelopen. Het was meer hobby dan werk en op een dag werd ik geheel onverwachts tijdens een modeshow voor de kunstacademie gescout door een modellenbureau. Het leuke aan gescout worden is dat er blijkbaar iemand is die in al jouw onzekerheid als puber bepaalde eigenschappen in jou ziet, waardoor je voor een ander een voorbeeld mag zijn. En schoonheid zit in ons allemaal, je moet het alleen durven te laten zien.
 
 Gavin                                                               Esmee                                                          Lisa       .                                                 .
gavin esmee Dutch Model Event 
Mijn naam is Gavin, 17 jaar jong en kom uit Amsterdam. Zelf ben ik acteur en model en heb ik daar ook enig wat ervaring in. Nu ben ik een van de scouts om nieuw talent te ontdekken waar ik super veel zin in heb!
 
Hoi! Ik ben Esmée en ik ben uitgekozen als scout voor het Dutch Model Event, super leuk!!! Voor dit event ga ik opzoek naar de mooiste meisjes en jongens van Nederland om hen een kans te geven in de modellenwereld. Zelf ben ik drie keer naar het event geweest en heb hier veel ervaring opgedaan. Het eerste jaar heb ik de catwalk workshop gevolgd van Reggie Henriquez. Wat een topper is hij! De twee jaren daarna heb ik mee mogen lopen met de shows die gegeven worden door verschillende merken op het event. Naast deze gave ervaringen heb ik veel contacten overgehouden met wie ik nu nog steeds samenwerk! Al met al een aanrader om een grote stap binnen de modellenwereld te kunnen zetten! 
 
Hoi allemaal ! Ik zal mij even kort voorstellen, mijn naam is Lisa, ik ben 20 jaar en kom uit Almere. Mijn interesses liggen bij de modellenwereld, mensen scouten lijkt mij super leuk !
 
Ben jij ook aanwezig tijdens de 9e editie van het Dutch Model Event?! Koop hier jouw tickets!
 
Ik ben Floor Scheepers. (15 jaar oud en 1,76m lang) ik ben erg geinteresseerd in de modellen/fashion industrie. ik volg alle accounts zowat op social media. ik zou graag zelf ook model willen worden. Op dit moment ben ik een beetje mijn portfolio op aan het bouwen. Ik ben bezig met allerlei shoots en opdrachten om een zo uitgebreid mogelijk portfolio te krijgen. Ik ga zelf waarschijnlijk ook meedoen aan het event om te kijken of er mensen geinteresseerd in mij zijn.

Aanbieding

deze week

Contact met ons

Heb je een vraag?

Heb je een leuk idee?

Heb je een tip voor op de website?

Contact ons!