Kids opgelet!

Lava Lava 20343-LRf
Wil jij model worden en is jouw droom om op de catwalk te schitteren? Dan is dit iets voor jou! Tijdens het Dutch Model Event showt Zazi Brands haar prachtige kleding! Deze naam ken je waarschijnlijk niet, maar het is de bedrijfsnaam waarbinnen verschillende merken kinderkleding gemaakt worden.Wil jij hierin meelopen? Lees hier hoe!

verschillende merken

De overeenkomst tussen deze collecties is dat ze de dingen maken die ze mooi vinden en waarvan ze denken dat de klanten mooi vinden. En die betaalbaar zijn. Zazi Brands zoekt de kwaliteiten uit en bepalen zo eigen kleuren, onafhankelijk van de trendboeken. Ze ontwikkelen eigen designs en printen eigen stoffen.

LoFff is begonnen in 2005, voor meisjes van 3 maanden tot een jaar of 16, die houden van zwierige en vaak ook feestelijke kleding. LoFff heeft ook veel fans in het buitenland, met name Ierland en Duitsland. Maar zelfs in Japan zijn er LoFff girls te vinden!

De kleding van LoveStation22 is meisjesachtig én hip. Kleding die lekker zit, mooi blijft en ook nog eens betaalbaar is. En het leuke: alles wat wij maken is limited edition. De natuur is de inspiratiebron bij het ontwerpen van de kleding. Daarom zie je in de collectie veel dierenprints terug.

LavaLava is voor girls die van kleur houden. Die eigenlijk het liefst het hele jaar op vakantie zijn. Of zich in ieder geval zo willen voelen. Stoere chics met spunk en een eigen stijl. Die geen grijze muis willen zijn. Maar de wereld willen veroveren. Met kleur en een big smile.

111 113 112

 Kom op 29 oktober naar het Dutch model event!

Wij willen jou nu de kans geven om tijdens het Dutch Model Event mee te lopen in verschillende modeshows! Hoe kun je meedoen? Als jij in het publiek zit of je loopt rond in de zaal, kun jij zomaar geselecteerd worden en dan shine jij op de catwalk! Bestel dan nu je tickets en loop morgen (29 oktober) mee. Bestel hier je tickets! Doe dit snel, want vol=vol! 

Wil jij model worden? Dan is het Dutch Model Event hét event voor jou! Er zullen op deze dag talloze modeshows en modellenbureau's aanwezig zijn, waardoor jij kans maakt op de start van jouw carriére!

Aanbieding

deze week

Contact met ons

Heb je een vraag?

Heb je een leuk idee?

Heb je een tip voor op de website?

Contact ons!