Catwalk model worden in show van After Eden

after eden 1
Op zondag 29 Oktober tijdens het Dutch Model Event zal op de catwalk een fashionshow te zien zijn van After Eden! Jij kan kans maken om mee te lopen in deze catwalkshow! De scouts van After Eden zullen 5 plekken vrijhouden voor modellen die zij die dag zelf zullen gaan scouten! 

aFter Eden

After Eden, is een nederlands lingeriemerk met een flinke historie.After Eden is een gerenommeerd lingeriemerk voor de moderne vrouw. Ze is zichzelf, weet wat ze wil en hecht waarde aan mooie kleding en lingerie. De After Eden collectie bestaat uit een brede lijn producten. Altijd een eigentijdse look en een comfortabele pasvorm. Geniet van je vrouwelijkheid, voel je sexy en straal als nooit tevoren! It's your world, it's After Eden's world, be that woman of the world!. Een uniek Nederlands merk dat haar collectie zal showen tijdens het Dutch Model Event op zondag 29 Oktober. 
 
after eden 2 after eden 3 after eden 4

Catwalk model worden voor AFTER EDEN?

After Eden zal op zondag 29 Oktober, tijdens het Dutch Model Event in WorldHotel Wings, hun prachtige ontwerpen showen aan het publiek. Lacoste heeft nog plaats voor 5 modellen in hun show. Deze 5 modellen zullen de scouts van After Eden zelf tijdens het Dutch Model Event gaan scouten. Wil jij meelopen in deze geweldige show, wat een highlight van de dag zal zijn op de catwalk dan zorg jij dat jij vroeg aanwezig bent op het Dutch Model Event op 29 Oktober! De scouts zullen namelijk tussen 11.00u en 12.00u de modellen gaan scouten. Zorg op dat moment dus dat je opvalt, want wie weet is dit wel de opstap naar veel meer fashionshows voor jou!  Denk jij dat je het in je hebt om de catwalk te domineren in de mooie lingerie van After Eden? Koop dan nu je tickets voor het Dutch Model Event en maak die droom om model te worden waar! 
 


Aanbieding

deze week

Contact met ons

Heb je een vraag?

Heb je een leuk idee?

Heb je een tip voor op de website?

Contact ons!