Interview met Ferdi Caglayan

Ferdi 1
Vorig jaar kwam Ferdi Caglayan zonder enkele ervaring naar het Dutch Model Event. Hij werd meteen gekozen om in een show voor Lacoste te lopen, ging verder met modellenwerk en heeft nu zelfs de titel Mister Supranational Nederland! Lees hier het interview van Ferdi!

Ferdi Caglayan 

Vorig jaar kwam je naar het Dutch Model Event hoe heb jij het ervaren?

Dit was voor mij totaal iets nieuws. Ik had hiervoor één keer op de catwalk gestaan, maar verder nooit. Toen ik binnen kwam werd ik gelijk doorgestuurd om achter mijzelf klaar te maken om voor Lacoste te gaan lopen wat ik erg spannend vond.


Wat waren je verwachtingen?
Zelf had ik hele hoge verwachtingen omdat het een groot evenement is. Ik zag het ook veel op Social Media voorbij komen waardoor ik wel een beetje spanning kreeg.

Wat is uiteindelijk het resultaat geweest van jouw bezoek?

Dat ik in de finale van Dutch Model Event heb mogen staan en gescout ben door een modellenbureau. Zo ben ik er ook achter gekomen dat ik modellen werk echt leuk vind en dit is ook de reden waarom ik na het Dutch Model Event ben doorgegaan met modellenwerk. Iets wat ik voor het Dutch Model Event nog niet wist, het heeft mij echt geholpen dit verder door te zetten. Later heb ik zelfs via de connecties vanaf het Dutch Model Event de Titel Mister Supranational Netherlands mogen ontvangen. Ik zal in December ons land vertegenwoordigen bij 1 van de grootste Mister verkiezingen ter wereld namelijk Mister Supranational. Ik zal hiervoor 2.5 week in Polen verblijven. Mijn avontuur eindigt dus niet in Nederland maar hierdoor heb ik zelfs een internationale kans! 

Zou je andere mensen aanraden naar het event te gaan en waarom?

Jazeker, het kan zomaar zijn dat een modellenbureau die daar zit iets in je ziet waarvan jijzelf helemaal niks afwist. Ook kan je op de dag zelf super veel leren, zo zijn er: fotoshoots en catwalk training. Alles wordt heel goed uigeleged en leren ze je hoe jij zelfverzekerd de catwalk op gaat.


Wat zijn jouw toekomstdromen?


Mijn toekomstdromen zijn toch om te kunnen leven van modellen werk en voor hele mooie merken uit te mogen komen. Zelf ben ik van mening dat je alles kan bereiken als je er maar voor gaat. Momenteel gaat het ieder geval de goede kant uit! (Photocredits to Sano wayhudi/ Ivano Norton/ Lindsay Mensah)

Ferdi 2 Ferdi 3 Ferdi 4

Ben jij erbij in 2018?

Wat Ferdi heeft meegemaakt kan jou ook overkomen. Wil jij ook model worden? Kom dan op zondag 29 oktober naar het Dutch Model Event in het Worldhotel Wings te Rotterdam en toon jezelf aan de organisatie van het Dutch Model Event tijdens het event! 

Gescout worden als model? Kom dan naar het Dutch Model Event! Koop nu hier je tickets!

Aanbieding

deze week

Contact met ons

Heb je een vraag?

Heb je een leuk idee?

Heb je een tip voor op de website?

Contact ons!