Interview Nina het gezicht van het Dutch Model Event 2017

Nina 1
Tijdens het 8ste Dutch Model Event kozen wij Maurice en Nina als gezichten van het Dutch Model Event. Zij wonnen hiermee een fotoshoot door niemand minder dan Mark van Velsen. Wil jij dit ook meemaken? Kom dan naar het 9e Dutch Model Event en wie weet zien we jou volgend jaar in onze campagnes! Lees hier het interview van Maurice!

Dutch model event 2016

Nina werd in oktober 2016 gescout en verkozen tot het gezicht van het Dutch Model Event 2017. Maurice en Nina sieren samen de campagne. Nina van Marrewijk komt uit Noord Brabant en is 15 jaar. In het dagelijkse leven gaat Aankomend jaar gaat ze nog gewoon naar school en zit zij in het 4e leerjaar op het Roncalli in Bergen op Zoom. Ze heeft een bijbaantje in een restaurant. Tijdens het Dutch Model event werd zij uitgeroepen tot het gezicht voor de campagnes van 2017 en had zij maar liefst 9 callbacks! “Voor haar was het Dutch Model Event 1 grote verrassing. Ze vond het Dutch Model Event erg leuk en kwam erachter dat modellenwerk echt wel wat voor haar is. Nina had nog geen enkele ervaring en nog nooit een fotoshoot gehad. Ik kwam op mijn sneakers witte t-shirtje en een paardenstaart en in de middag kon ik ineens kiezen uit 9 bureaus! Ik heb voor mijn gevoel het bureau gekozen waar ik mij het beste bij thuisvoel.” vertelt zij enthousiast. 

Ervaring en DRomen

Nina had dus geen enkele ervaring met modellenwerk voordat zij naar het Dutch Model Event ging. Nina heeft inmiddels wat shoots gehad waarvan 1 de campagneshoot voor het Dutch Model Event van 2017 was. ''Ik vond het spannend, het is een flinke campagne en iedereen ziet mij door heel het land, de foto's zijn heel gaaf geworden gelukkig en ik ben er erg trots op. Voor mij een droom die uitkomt." Toen wij haar vroegen naar haar volgende dromen gaf Nina aan "Ik zou heel graag ooit een fashionshow lopen voor Chanel". Wie weet zien wij Nina terug bij Chanel want het zal niet de eerste keer zijn dat ons gezicht eindigt bij de grotere shows ter wereld! 

Nina 3 goed 23 goed 234

Fotoshoot

Als gezicht van het Dutch Model Event win je niet zomaar een fotoshoot. Deze fotoshoot werd verzorgd door een heus dreamteam. De fotografie werd gedaan door de bekende fotograaf Mark van Velsen, de beauty director voor deze shoot was Roberto Dresia. Daarnaast deed Nadine Stephan de styling voor deze shoot. Dit team heeft voor een geweldig resultaat gezorgd. Maurice en Nina zijn te zien als gezichten op onze website en op onze posters, tickets en flyers!

Team Dutch Model Event wenst Nina heel veel succes met haar carrière!

Het gezicht worden van 2018?

Wat Nina heeft meegemaakt kan jou ook overkomen. Dit jaar zullen wij namelijk weer een gezicht van het Dutch Model Event kiezen voor de campagne van 2018. Wil jij het gezicht van het Dutch Model Event worden? Kom dan op zondag 29 oktober naar het Dutch Model Event in het Worldhotel Wings te Rotterdam en toon jezelf aan de organisatie van het Dutch Model Event tijdens het event! 

Gescout worden als nieuw gezicht? Kom dan naar het Dutch Model Event! Koop nu hier je tickets!

Aanbieding

deze week

Contact met ons

Heb je een vraag?

Heb je een leuk idee?

Heb je een tip voor op de website?

Contact ons!