a million faces scout op het Dutch Model Event

1
A Million Faces is een zeer breed castingbureau dat altijd nieuwe gezichten kan gebruiken. Goed nieuws voor alle bezoekers van het Dutch Model Event want A Million Faces zal scouten tijdens het Dutch Model Event op zondag 29 oktober. Wil jij gescout worden? Kom dan naar het Dutch Model Event! 

A MILLION FACES

A Million Faces (AMF) is gespecialiseerd in het vinden van gezichten die een concept kunnen ‘maken’. Wij beschikken over een grote database met acteurs, presentatoren, televisiekandidaten en figuranten. A Million Faces scout gezichten voor tv-programma’s, commercials, websites, films, marketingacties of hosting van events. Klanten van A Million Faces zijn bijvoorbeeld productiehuizen als Eyeworks, Blue Circle, Talpa, CCCP en TowelTV, maar ook de Rabobank of de ANWB behoren tot een van onze opdrachtgevers. A Million Faces heeft onder andere de cast samengesteld van de Zapp kinderserie Verborgen Verhalen en de reality-hit Oh Oh Cherso, maar heeft daarnaast ook de gezichten voor bijvoorbeeld ING, Vodafone en Electrabel-commercials gevonden. Door de ruime ervaring van medewerkers voor en achter de schermen, kan AMF makkelijk mee denken met de makers van een concept en juist die persoonlijkheden vinden waar men naar op zoek is.
A Million Faces specialiseert zich in het casten van ‘echte’ mensen en richt zich sinds kort ook op kindercasting. A Million Faces is een castingbureau dat toegankelijk is voor iedereen.

A Million Faces Scout tijdens het Dutch Model Event

A Million Faces krijgt veel verschillende klussen binnen en zijn daarom altijd op zoek naar diverse gezichten en bijzondere talenten. Ook tijdens het Dutch Model Event op zondag 29 oktober zullen zij onze zoektocht naar unieke A Million Faces-gezichten voortzetten! Wil jij je laten zien aan A Million Faces en alle andere scouts? Koop dan nu hier je modellenticket voor het Dutch Model Event op zondag 29 oktober, via dit ticket loop jij mee op de catwalk en laat jij je zien aan alle scouts! 
 
estelli 1 million faces 3 Modellentips3 

Creative Connectors

Aan castingbureau A Million Faces zit ook het agentschap Creative Connectors verbonden. Creative Connectors is een agentschap voor creatieve talenten in de media- entertainment branche. Het bureau is opgericht vanuit de wens om jong talent in de film en televisie wereld te helpen hun hoofd boven het maaiveld uit te steken en daar te houden. Creative Connectors vertegenwoordigt een exclusief aantal talenten. Een aantal van de talenten die door ons vertegenwoordigd worden zijn: Nicolette Kluijver, Geraldine Kemper, Tim Haars, Tess Milne en Britt Dekker. Creative Connectors verzorgt coaching, conceptontwikkeling, carrièreplanning, beheert agenda’s, onderhandelt over contracten, doet PR & marketing en zet haar uitgebreide kennis en netwerk in om talenten verder te helpen.

A Million Faces Scout tijdens het Dutch Model Event!

Aanbieding

deze week

Contact met ons

Heb je een vraag?

Heb je een leuk idee?

Heb je een tip voor op de website?

Contact ons!