Weetjes over Maurice: Gezicht van het Dutch Model Event 2017

goed
Tijdens het 8ste Dutch Model Event kozen wij Maurice en Nina als gezichten van het Dutch Model Event. Zij wonnen hiermee een fotoshoot door niemand minder dan Mark van Velsen. Wil jij dit ook meemaken? Kom dan naar het 9e Dutch Model Event en wie weet zien we jou volgend jaar in onze campagnes! Lees hier het interview van Maurice!  Photographer: Evely Duis, www.evely.nl

Dutch model event 2016

Maurice werd in oktober 2016 gescout en verkozen tot het gezicht van het Dutch Model Event 2017. Maurice en Nina sieren samen de campagne. Zijn naam is Maurice Bloemendaal, 17 jaar en hij woont in het hoge noorden. Aankomend jaar gaat Maurice beginnen met de opleiding HBO rechten in Groningen. Tijdens het Dutch Model event werd hij uitgeroepen tot het gezicht voor de campagnes van 2017. “Voor mij was het Dutch Model Event 1 grote verrassing. Het ene jaar bestel je de kaarten en het andere jaar sta je òp de kaarten, dat had ik van te voren natuurlijk niet verwacht” vertelt hij enthousiast. Tijdens het Dutch Model event heeft hij ook workshops gedaan: Fotoshoots en catwalktraining. Maurice vertelt: “met de gedachte: nu we er toch zijn, wil ik overal van genieten. Ik had het voor geen goud willen missen, want het was een perfecte start voor mijn carrière”.

Ervaring en studie

Maurice had geen ervaring met modellenwerk voordat hij naar het Dutch Model Event ging. Het is dat mensen uit zijn omgeving zeiden: “ Je hebt er echt een kop voor, daar moet je wat mee doen”. Al snel kwam hij dit het Dutch Model event tegen en kocht zijn kaartjes. Ons gezicht van 2017 heeft nog geen bureau: “ik heb wel met een aantal modellenbureaus leuke gesprekken gehad, maar dat heeft nog niet tot een samenwerking geleid. Wat mij opgevallen is, is dat veel bureaus hameren op het behalen van je middelbare school diploma”. Intussen heeft Maurice die in ontvangst mogen nemen. Zijn ultieme droom is om het gezicht van een fashion merk te zijn. 

goed 2 goed 23 goed 234

Fotoshoot

Als gezicht van het Dutch Model Event win je niet zomaar een fotoshoot. Deze fotoshoot werd verzorgd door een heus dreamteam. De fotografie werd gedaan door de bekende fotograaf Mark van Velsen, de beauty director voor deze shoot was Roberto Dresia. Daarnaast deed Nadine Stephan de styling voor deze shoot. Dit team heeft voor een geweldig resultaat gezorgd. Maurice en Nina zijn te zien als gezichten op onze website en op onze posters, tickets en flyers!

Team Dutch Model Event wenst Maurice heel veel succes met zijn carrière!

Het gezicht worden van 2018?

Wat Maurice heeft meegemaakt kan jou ook overkomen. Dit jaar zullen wij namelijk weer een gezicht van het Dutch Model Event kiezen voor de campagne van 2018. Wil jij het gezicht van het Dutch Model Event worden? Kom dan op zondag 29 oktober naar het Dutch Model Event in het Worldhotel Wings te Rotterdam en toon jezelf aan de organisatie van het Dutch Model Event tijdens het event! 

Gescout worden als nieuw gezicht? Kom dan naar het Dutch Model Event! Koop nu hier je tickets!

Aanbieding

deze week

Contact met ons

Heb je een vraag?

Heb je een leuk idee?

Heb je een tip voor op de website?

Contact ons!