Spectaculaire editie Dutch Model Event 2016!

 1
Afgelopen weekend vond alweer de 8e editie van het Dutch Model Event plaats in het Worldhotel Wings! Het was een top weekend! Ruim 300 modellen liepen op de catwalk en lieten zich zien aan alle aanwezige scouts! Ook hebben wij twee nieuwe gezichten gekozen namelijk Nina (14) & Maurice (17), zij zullen een jaar lang te zien zijn in onze campagnes! Foto's van het Event zullen deze week en volgende week volgen op onze facebook en op deze site! 

Nina & Maurice zijn de nieuwe gezichten van het Dutch Model Event ! 

Uit de 300 aanwezigen zijn een jongen en een meisje gekozen als gezicht van het Dutch Model Event. De scouts en tevens jury voor deze prijs waren ; Ron Stam (fotograaf), Roberto Dresia (Beauty Director), Milou Verhoeks & Sanne Roffel (Organisatie Dutch Model Event). De  gelukkige winnaars zijn : Nina (14 jaar) & Maurice (17 jaar). Nina en Maurice zullen een jaar lang te zien zijn in onze campagnes. Binnenkort zul je een interview lezen en kun jij alles over hen te weten komen! 
2 3 4

Foto's DUTCH MODEL EVENT snel online! 

Iedereen is natuurlijk reuze benieuwd naar de foto's van het event! Er was heel veel te zien, modeshows, castings, workshops, scoutrondes, noem maar op! Dit alles is natuurlijk vastgelegd!  De foto's komen zo snel mogelijk op deze website en op onze facebook.  Tijdens het Dutch Model Event zijn er veel foto’s van iedereen gemaakt. Houd onze Facebookpagina in de gaten!  Ook is de video al te zien op onze facebook!
 
Ook model worden? Blijf ons volgen, meld je aan voor onze nieuwsbrief en dan zien wij jou volgend jaar! 
Foto's : Ron Stam

Aanbieding

deze week

Contact met ons

Heb je een vraag?

Heb je een leuk idee?

Heb je een tip voor op de website?

Contact ons!