Loop jij in een modeshow voor Désar Design?

desar
Wil jij model worden en is jouw droom om op de catwalk te schitteren? Dan is dit iets voor jou! Tijdens het Dutch Model Event showt Monique Désar haar prachtige kleding! Wil jij hierin meelopen? Lees hier hoe!

monique Dèsar

Monique Dèsar timmert inmiddels 5 jaar aan de weg als Designer onder de naam Désar Design. Zomaar uit het niets gestart als make up artist, doorgegroeid als styliste, en uiteindelijk daarnaast haar passie gevonden in de designerwereld. Onlangs mocht Monique, Yolanthe Cabeau van Kasbergen kleden en haar zoontje Xess Xava voor het doopsel van de kleine. Wat uiteraard voor een enorme boost heeft gezorgd. Van big dresses, tot eenvoudig en simpel, unieke jurken, maar ook zeer exclusieve lingeriestukken, dit alles kunt u zeker aan Monique toevertrouwen. Ook als styliste en uitwerken van concepten en editorials heeft ze al ruim 5 jaar ervaring.

desar3 logodesar desar2

 Kom op 30 oktober naar het Dutch model event!

Wij willen jou nu de kans geven om tijdens het Dutch Model Event mee te lopen in verschillende modeshows! Hoe kun je meedoen? Als jij in het publiek zit of je loopt rond in de zaal, kun jij zomaar geselecteerd worden en dan shine jij op de catwalk! Bestel dan nu je tickets en loop mee op 30 oktober. Bestel hier je tickets! Doe dit snel, want vol=vol! 

Wil jij model worden? Dan is het Dutch Model Event hét event voor jou! Er zullen op deze dag talloze modeshows en modellenbureau's aanwezig zijn, waardoor jij kans maakt op de start van jouw carriére!

Aanbieding

deze week

Contact met ons

Heb je een vraag?

Heb je een leuk idee?

Heb je een tip voor op de website?

Contact ons!