Catwalk model worden in show van Lacoste

lacoste1
Op zondag 30 Oktober tijdens het Dutch Model Event zal om 13.30 uur op de catwalk een fashionshow te zien zijn van Lacoste Boutique! Jij kan kans maken om mee te lopen in deze catwalkshow! De scouts van Lacoste Boutique zullen 5 plekken vrijhouden voor modellen die zij die dag zelf zullen gaan scouten! 

Lacoste

Lacoste, is een label dat is opgzet door Rene Lacoste, is een label met een flinke historie. Rene Lacoste zocht comfortabele en elegante kleding als vervanging van het traditionele tennisshirt dat op het tennisveld werd gedragen. Lacoste begon met veel wit en als logo de bekende krokodil. Inmiddels is Lacoste allang niet meer enkel voor de tennisscene. Lacoste is niet meer weg te denken uit de hedendaagse fashionwereld. Een uniek merk dat de nieuwste collectie zal showen vanuit Boutique Lacoste tijdens het Dutch Model Event op zondag 30 Oktober. 
 
lacoste3 lacoste4 lacoste5

Catwalk model worden voor Lacoste?

Lacoaste zal op zondag 30 Oktober 13.30u , tijdens het Dutch Model Event in WorldHotel Wings, hun prachtige ontwerpen showen aan het publiek. Lacoste heeft nog plaats voor 5 modellen in hun show. Deze 5 modellen zullen de scouts van Lacoste Boutique zelf tijdens het Dutch Model Event gaan scouten. Wil jij meelopen in deze geweldige show, wat een highlight van de dag zal zijn op de catwalk dan zorg jij dat jij vroeg aanwezig bent op het Dutch Model Event op 30 Oktober! De scouts zullen namelijk tussen 11.00u en 12.30u de modellen gaan scouten. Zorg op dat moment dus dat je opvalt, want wie weet is dit wel de opstap naar veel meer fashionshows voor jou! Dit kunnen zowel mannelijke als vrouwelijke modellen zijn.  Denk jij dat je het in je hebt om de catwalk te domineren in de mooie kleding van Lacoste? Koop dan nu je tickets voor het Dutch Model Event en maak die droom om model te worden waar! 

lacoste2
De modellen die vorig jaar de Lacoste show liepen tijdens het Dutch Model Event! 


Aanbieding

deze week

Contact met ons

Heb je een vraag?

Heb je een leuk idee?

Heb je een tip voor op de website?

Contact ons!