Catwalkmodellen gezocht!

nadine
Wil jij model worden en is jouw droom om op de catwalk te schitteren? Dan is dit iets voor jou! Tijdens het Dutch Model Event showt Nadine Stephan haar kleding! Wil jij hierin meelopen? Lees hier hoe!

Nadine Stephan

Nadine Stephan is één van de ontwerpers die tijdens het Dutch model event een show zal geven. Nadine werkt voornamelijk met orginele vintage-kleding die ze vermaakt tot nieuwe stukken. Nadine is voornamelijk werkzaam als stylist en model en heeft daarnaast een eigen vintagewinkel, Jofel in Arnhem. Als model heeft Nadine er al aardig wat jaartjes opzitten. Zowel nationaal als internationaal. Ook heeft ze er al aardig wat kilometers catwalk lopen opzitten. In de styling draait ze daarbij ook alweer wat jaartjes mee, vooral op het gebied van Avant garde/ storytelling waar het zo extreem mogelijk mag en bijna alles ook zelf gemaakt zal moeten worden. Nadine is gepassioneerd en zegt zelf het geluk te hebben dat ze rond kan komen van haar gekkigheid. We mogen dus verwachten dat ze nog heel wat te bieden heeft de komende jaren!

Modellendroom : catwalkModel worden !

Onder alle modellen in spé deden wij een klein onderzoek. Wij stelden de vraag wat hun ultieme modellendroom zou zijn. Het merendeel gaf een duidelijk antwoord: Catwalk model worden! Wij willen jou nu de kans geven om tijdens het Dutch Model Event mee te lopen in verschillende modeshows!

modeshow 3 nadine 24

 Kom op 30 oktober naar het Dutch model event!

Op het Dutch Model Event gaat we op zoek naar modellen voor deze geweldige modeshow(s). Hoe kun jij je hiervoor opgeven? Meld je dan op de zondag bij de casting van Roberto Dresia en wie weet shine jij op de catwalk! Bestel dan nu je tickets en loop mee op 30 oktober. Bestel hier je tickets! Doe dit snel, want vol=vol! 

Wil jij model worden? Dan is het Dutch Model Event hét event voor jou! Er zullen op deze dag talloze modeshows en modellenbureau's aanwezig zijn, waardoor jij kans maakt op de start van jouw carriére!

Aanbieding

deze week

Contact met ons

Heb je een vraag?

Heb je een leuk idee?

Heb je een tip voor op de website?

Contact ons!