We Are Sparkle ​® komt naar Rotterdam!

10938844 10152759722099615 802474146 o

WE ARE SPARKLE ® opereert als internationaal modellenbureau voor binnenlandse en buitenlandse modellen (m/v) en komt naar het Dutch Model Event op 30 oktober 2016!

we are sparkle ® 

De vaste DRIVE achter WE ARE SPARKLE ® zijn Sara & Jessica, twee zussen, geboren en opgegroeid in Italië, land van de mode, stijl en fashion. Hier is hun passie voor mode, fashion en modeling ontstaan. “Als je Italiaans bent stroomt mode, fashion, schoonheid en het gevoel daarvoor in je bloed”.

Met deze achtergrond, na jaren ervaring bij Sara bij de organisatie van events en bij Jessica in het modellenvak, hebben deze twee zussen hun passie en kennis samengebracht en is het oprichten van WE ARE SPARKLE ® een logisch vervolg geworden. Een jong, uiterst gedreven en sprankelend bureau dat achtereenvolgens mooie successen weet te realiseren. Zo is WE ARE SPARKLE ® het moederbureau van een model, dat onlangs de show van o.a. Dolce & Gabbana heeft gelopen in Milaan en volgen er snel meer.

WE ARE SPARKLE ® is gevestigd in Arnhem, werkzaam in heel Nederland en werkt vanuit hier samen met gerenommeerde (top) modellenbureaus uit Milaan, Parijs, New York en London. In samenwerking met deze agents vertegenwoordigen wij onze modellen voor internationale fashion shows, de bekende modehuizen, magazines en toonaangevende professionals.

IMG 2350 was IMG 1577 1 

Our mission

”Een topmodel creëren, dat is het doel van WE ARE SPARKLE ®”. Het bureau richt zich op het selectief ontdekken en in de breedte begeleiden van nieuw talent (m/v) richting een (inter-) nationale modellencarrière. Een model dient een bepaalde “sprankeling” te hebben, een eigen karakter en uitstraling, datgene wat hem of haar een SPARKLE maakt. Onze modellen en klanten blijven bij ons omdat zij er voor ons toe doen. Wij maken graag tijd, streven ernaar het maximale uit alles te halen en zoeken continue naar de juiste kansen.

“Some people are just born with a sparkle”.

Model worden?

Net als het Dutch Model Event werkt We Are Sparkle ® vanuit een passie, een gevoel en een duidelijke visie. Ben of ken jij het volgende internationale model voor dit modellenbureau? Kom dan naar het Dutch Model Event op 30 oktober 2016 in het Worldhotel Wings. OP=OP

Wil jij model worden tijdens het Dutch Model Event? Koop hier jouw tickets!

Aanbieding

deze week

Contact met ons

Heb je een vraag?

Heb je een leuk idee?

Heb je een tip voor op de website?

Contact ons!