Only Model Management is op zoek naar jou!

ellencoverharpers
Only Model Management komt naar het Dutch Model Event en is op zoek naar jou! Op zondagmiddag 30 oktober scouten zij tijdens de catwalkronde in het Worldhotel Wings! 

Only model Management

ONLY Model Management (ONLY MM) opereert als internationaal moederbureau voor nederlandse en buitenlandse modellen die een internationale modellencarriere hebben of ambiëren. ONLY Model Management selecteert en werkt samen met buitenlandse (top)bureaus die deze professionele modellen goed vertegenwoordigen. 

Zo is ONLY MM bijvoorbeeld het moederbureau van Ellen de Weer. Het model dat momenteel in de internationale campagnes staat van GUCCI (Ready to Wear, Eyewear en Beauty , Chloe en Scotch and Soda. Daarnaast schitterde ze op de modeshows van Gucci, Chloe, Burberry, Pringle of Scotland, Haider Ackerman en KENZO. Tevems heeft ze verschillende publicaties in magazines als: Vogue, Elle en Harpers Bazaar.

ONLY bouwt netwerken van representerende bureaus voor al haar modellen. ONLY Model management is opgericht door Toon van Stralen die een lange werkervaring heeft in management , fashion ,communicatie en advertising. Het is niet niets ; om te kiezen om als full time te gaan werken als model. Daarvoor is een goed fundament voor nodig. Een No Nonsense visie en plan van aanpak staan aan daarbij aan de basis bij ONLY Model Management, waarbij afronding van de schoolopleiding een natuurlijke zaak is.

ellenBurberry ONLY Model Management Dutch Model Event model worden3 styles 

de modellen

De Modellen waarop ONLY MM selecteert zijn: vitaliteit , energieke uitstraling en natuurlijk de looks. Daarnaast zijn intelligentie en sociale vaardigheden essentieel om te kunnen slagen in het modellenvak. Engels is de voertaal dus die zal ook worden verwacht bij de modellen.

ONLY zoekt uitsluitend modellen die het in zich hebben om de de top in de fashionindustrie te kunnen bereiken. Daardoor zal slechts een enkeling geselecteerd worden. Maar diegene die door de selectie heenkomt zal intensive begeleiding kunnen verwachten van ONLY in de internationale markt. Wellicht word jij wel het volgende internationale topmodel.

Model worden?

Het Dutch Model Event op 30 oktober is de gelegenheid om je te presenteren aan ONLY Model Management en vele andere bureau's. Bestel nu jouw tickets, want vol is vol. Tevens raden we je ook aan om alvast een fotoshoot te boeken, dit is een uitstekende start voor jouw carrière! 

Wil jij model worden tijdens het Dutch Model Event? Koop hier jouw tickets!

Aanbieding

deze week

Contact met ons

Heb je een vraag?

Heb je een leuk idee?

Heb je een tip voor op de website?

Contact ons!