BOOM the Agency uit Milaan scout tijdens Dutch Model Event!

11
BOOM the Agency komt naar het Dutch Model Event! Deze internationale scouts uit Milaan zijn op zoek naar nieuw talent. Ben jij het model in spé wat BOOM the Agency zoekt en loop jij binnenort op de catwalk in Milaan?

BOOM The Agency

BOOM the Agency is een uniek model management agency in Milaan. BOOM the Agency is erg selectief in hun keuze naar modellen en welke zij bij hen laten tekenen. BOOM the Agency heeft inernationale successen in the modellen industrie en hun key words zijn ;  Experience, energy, curiosity and dynamism.

12 13 14 

Modellen tips

Om een succesvol model te worden moet je hard werken en toegewijd zijn. Het is belangrijk dat je engels kunt, je school afmaakt en in topvorm bent en blijft. Het belangrijkste aan een model blijft haar/zijn persoonlijkheid! Als je maar goed bent voor je opdrachtgever en professioneel tijdens het werk dan zullen de clienten je weer boeken. BOOM the Agency focussed zich daarom ook op persoonlijke ontwikkeling en zorgt er zo voor dat haar modellen enkel de top bereiken!

Kom naar het Dutch Model Event op 29 oktober te Rotterdam en word gescout door BOOM the Agency en wie weet loop jij binnenkort in Milaan! Bestel nu jouw tickets, want Vol = Vol! Koop hier jouw tickets!

 

Aanbieding

deze week

Contact met ons

Heb je een vraag?

Heb je een leuk idee?

Heb je een tip voor op de website?

Contact ons!