Kids opgelet!

Lava Lava 20343-LRf
Wil jij model worden en is jouw droom om op de catwalk te schitteren? Dan is dit iets voor jou! Tijdens het Dutch Model Event showt Zazi Brands haar prachtige kleding! Deze naam ken je waarschijnlijk niet, maar het is de bedrijfsnaam waarbinnen verschillende merken kinderkleding gemaakt worden.Wil jij hierin meelopen? Lees hier hoe!

Fotoshoots op het Dutch Model Event

doutzen 1

Op het Dutch Model Event zullen verschillende modeshows en workshops te volgen. De portfiolshoot en de beautyshoot zijn de ideale shoots om te beginnen met jouw carriere als model. Tevens ontvang je direct je eigen portfoliomap! De afgelopen jaren waren deze shoots volledig uitverkocht dus wil jij hier nog aan meedoen boek dan snel!

Catwalk model worden in show van After Eden

after eden 1
Op zondag 29 Oktober tijdens het Dutch Model Event zal op de catwalk een fashionshow te zien zijn van After Eden! Jij kan kans maken om mee te lopen in deze catwalkshow! De scouts van After Eden zullen 5 plekken vrijhouden voor modellen die zij die dag zelf zullen gaan scouten! 

Interview met Ferdi Caglayan

Ferdi 1
Vorig jaar kwam Ferdi Caglayan zonder enkele ervaring naar het Dutch Model Event. Hij werd meteen gekozen om in een show voor Lacoste te lopen, ging verder met modellenwerk en heeft nu zelfs de titel Mister Supranational Nederland! Lees hier het interview van Ferdi!

Aanbieding

deze week

Contact met ons

Heb je een vraag?

Heb je een leuk idee?

Heb je een tip voor op de website?

Contact ons!