Entreetickets

De 9e editie van het Dutch Model Event vind plaats op zondag 29 Oktober in het Worldhotel Wings in Rotterdam. Wil jij model worden?

Koop dan nu jouw entreetickets hier, let op de modellentickets zijn beperkt verkrijgbaar en vol = vol!! 

Er zijn verschillende tickets verkrijgbaar voor deze dag. Bij deze de tickets die verkrijgbaar zijn :

Entreeticket Model (13 jaar en ouder) € 30,-

Wil jij model worden? Koop dan dit dit ticket. Dit is een entreeticket voor het event plus met dit ticket loop jij mee tijdens de official scout catwalk en kun jij dus gescout worden door meer dan 15 scouts!

Gescout Entreeticket Model (13 jaar en ouder) € 20,-

Gefeliciteerd, jij bent gescout! Koop nu dit ticket met korting (met de code op jouw gescout kaartje). Dit is een entreeticket voor het event en met dit ticket loop jij mee tijdens de official scout catwalk en kun jij dus gescout worden door meer dan 15 scouts!

Entreeticket normaal €20,-

Wil jij bij het event komen kijken dan is dit ticket geschikt voor jou. Let op met dit ticket kun je dus niet gescout worden tijdens de official scoutcatwalk. Ideaal voor ouders, vrienden en vriendinnen. 

Entreeticket Kind €20,-

Entreeticket voor kinderen tot en met 12 jaar. Dit is een entreeticket voor het event en met dit ticket loopt uw kind mee tijdens de official catwalk en kan uw kind dus gescout worden door 3 kindermodellenbureaus! Tevens bieden wij een gratis catwalk les aan!

Gescout entreeticket Kind €15,- 

Entreeticket voor kinderen tot en met 12 jaar. Gefeliciteerd, uw kind is gescout! Koop nu dit ticket met korting (met de code op jouw gescout kaartje/online code). Dit is een entreeticket voor het event en met dit ticket loopt uw kind mee tijdens de official catwalk en kunt uw kind dus gescout worden door 3 kindermodellenbureaus! Tevens bieden wij een gratis catwalk les aan! 

Entreeticket Fotografen €30,-

Wil jij komen fotograferen koop dan dit ticket. Zonder fotografenticket zul je op het event niet mogen fotograferen. 

Workshops

Naast de entreetickets kun je ook meedoen aan verschillende workshops. De volgende workshops zijn te koop (let op vol = vol!) : 

Workshop Catwalktraining €37,50

Wil jij leren lopen op de catwalk? Onze catwalkcoach Reggie Henriquez leert jou alle ins en outs! Kom zo goed voorbereid de catwalk op tijdens de official scout catwalk!

Portfolioshoot €45,-

Shoot met een professionele fotograaf. Via de mail krijg jij jouw beste foto's. Een must voor elk model of als je model wilt worden. 

Beautyshoot €45,-

Een prachtige shoot met Mark van Velsen. Een must voor elk model of als je model wilt worden.

Poseren voor de Camera €25,-

Leer alle ins en outs van het poseren voor de camera!

model worden 1 model worden 3 model worden 5

Ben jij model, wil jij model worden, ben jij scout, fotograaf, stylist, fashion designer of ben je gewoon geïnteresseerd kom dan naar het Dutch Model Event!

Aanbieding

deze week

Contact met ons

Heb je een vraag?

Heb je een leuk idee?

Heb je een tip voor op de website?

Contact ons!