BMUA Award

Doe jij mee aan de eerste BMUA Award? Ben jij een MUA en klaar om een grote prijs in de wacht te slepen doe dan mee met de eerste BMUA Award! Als winnaar van de BMUA Award win je een prijzenpakket van €1250,-! Er worden uiteraard wel enkele eisen gesteld aan jouw deelname. Lees hier hoe en wat.

Wat is de BMUA Award

De BMUA Award is in het leven geroepen door Beauty Director Roberto Dresia. Roberto Dresia heeft zijn sporen ruimschoots verdiend als top MUA. Zo was hij de eerste visagist die make up tips gaf op de Nederlandse televisie, dit deed hij voor het bekende televisieprogramma de 5 uur show. Roberto Dresia heeft tevens de visagie gedaan van een hele hoop sterren waaronder ; Andrea Bocelli, En Vogue, Eternal, Danny de Munk, Frans Bauer, Jan Smit, Ruth Jacott en onlangs JOSH V. Roberto Dresia weet dus precies wat er nodig is om een goede MUA te zijn.

Roberto Dresia loopt al tijden rond met het idee van de BMUA Award. Roberto Dresia is namelijk van mening dat er een wedstrijd voor MUA’s moet zijn waarbij echt gekeken wordt naar de gevestigde orde. Hij stelt hierdoor de eis dat deelname alleen kan als je als MUA werk heb dat is gedrukt en dat aan ons kan tonen. Roberto zal tijdens het Dutch Model Event de eerste BMUA Award gaan uitreiken aan een gelukkige winnaar.

Win jij de BMUA Award dan ga je naar huis met een prijzenpakket van €1250,- ! Je wint naast de geweldige eer van het winnen van de award namelijk :
- Productie van jouw werk in een magazine
- Make Up Pakket t.w.v. €500,- , met de beste producten samengesteld door Roberto
- Fotoshoot met een topfotograaf en model voor je portfolio t.w.v. €750,-

Model10 Josh V2model worden3 1 

Eisen deelname BMUA Award

Wil jij meedoen als MUA aan de BMUA Award op zondag 9 Juni in de Jaarbeurs Utrecht? Dat kan! Er gelden echter wel de volgende eisen :
- Je bent een MUA
- Je bent in het bezit van minimaal 3 foto's waarop duidelijk jouw werk te zien is als MUA
Heb jij dus als MUA opdrachten gedaan (tfp of niet) en zijn hiervan foto's gemaakt. Kom deze dan laten zien tijdens de BMUA Award en maak kans op die geweldige prijs! 

Meedoen aan de BMUA Award

Voldoe jij aan bovengenoemde eisen? Doe dan mee aan de eerste BMUA Award en maak kans op het prijzenpakket van €1250,- ! Het zal je carriere als MUA zeker een boost geven! Meedoen kan door middel van een BMUA ticket te kopen. Dit ticket kost €30,- . Let op : Wij hebben slechts 50 deelname plaatsen, vol is vol! Met dit ticket kun jij meedoen aan de BMUA Award en heb je ook entree tot het Dutch Model Event wat ook een zeer interessant evenement is als MUA. Hier lopen namelijk veel opdrachtgevers en modellen rond die interessant zijn voor je netwerk. Koop nu hier je ticket!

Let op : Voor de BMUA Award meld je je om 10.30u bij de catwalk bij Roberto Dresia. Meenemen : maximaal 3 foto’s van jouw bedrukte werk.

Aanbieding

deze week

Contact met ons

Heb je een vraag?

Heb je een leuk idee?

Heb je een tip voor op de website?

Contact ons!